Peppa Gris Live er et dukketeater og en barnemusikal, basert på den verdenskjente TV-serien Peppa Gris. Serien sendes i over 180 land, og var Norges desidert mest sette TV-serie i 2019, med 20,9 millioner visninger i NRK.

Produsent og regissør, Bjarni Thorsson, er utrolig glad for å kunne gi små og store denne teateropplevelsen live.

– Vi er så utrolig glade for at vi endelig skal få åpne sceneteppet, samle folk, å få gi dem denne sjarmerende forestillingen. At vi kan få møtes i teatersalen, og for veldig mange blir dette deres første møte med nettopp det å gå i teater. Barna skal få synge med, og bli med på alle overraskelsene vennene til Peppa Gris, Mamma Gris, Pappa Gris og George har til bursdagen til Peppa, sier Thorsson.

Liveshowet, som nå settes opp i Norden for første gang, har opplevd stor suksess internasjonalt, og når de kommer til Raufoss er det med norske skuespillere. Regi er som nevnt ved Islandske Bjarni Thorsson, som tidligere har hatt et langt og suksessrikt samarbeid med Sven Nordin. Skuespilleren Ane Eikemo har rollen som Peppa.

– Vi har med oss fantastiske skuespillere og dukkeførere, og folk foran og bak scenen som virkelig lengter etter å gi publikum en grisefin forestilling. Det er utrolig godt for alle å få lov til å gjøre hva vi elsker, sier Thorrson.

Den britiske animasjonsserien om grisen Peppa og hennes familie er en enorm suksess hos små barn over hele verden, og produsentene av serien har laget 420 episoder. Til og med Oljefondet investerte i sin tid i den populære grisen.