Gå til sidens hovedinnhold

Vi skal være verdens beste lokalavis for Toten!

Artikkelen er over 2 år gammel

Kommentar Dette er en kommentar, skrevet av en redaksjonell medarbeider. Kommentaren gir uttrykk for skribentens holdninger.

Det er med en stor porsjon stolthet at OA lanserer nettavisa Toten Idag. Jeg håper at du er både nysgjerrig og spent på hva vi skal drive med.

Vår lille redaksjon skal jobbe knallhardt for å gi totninger nyheter, spennende historier og møter med folk på Østre og Vestre Toten.

Dette er to viktige kommuner for Oppland Arbeiderblad. Det er hovedgrunnen til at vi nå oppretter en egen nettavis for Toten.

OAs visjon er å gjøre Vestoppland til et bedre sted å leve. Da må vi også gjøre Toten til et bedre sted.

OA har en gledelig digital framgang. Det gir oss muligheten til å satse enda mer på Toten.

Vi er tre medarbeidere som gleder oss til å ta fatt på arbeidet. Toten Idag har lokaler på Lena, men det er ikke der det viktigste arbeidet gjøres.

Det gjøres når vi treffer deg i ditt lokalmiljø på Kapp, Eina og Skreia.

Vi vil møte deg på din arbeidsplass på Raufoss og Lena, eller i idrettslaget på Reinsvoll og Kolbu. Mulighetene og stedene er mange.

Det jeg gleder meg aller mest til er å snakke med dere som er nysgjerrige på nettavisa vår.

Dere som er ildsjeler i lokalmiljøet, dere som jobber i industri og næringsliv, dere som har flyttet hjem til Toten, dere som står på døgnet rundt for å produsere maten vår, dere som er frivillige i idrettslagene, dere som bidrar til det rike kulturlivet og alle andre.

Ja, rett og slett bli kjent med folk.

Toten er både Innlandets industrielle hjerte og matfat. Det skal Toten Idag ta på alvor, men vi skal også skrive om andre saker som berører deg i din hverdag. Som skoler, barnehage, oppvekst og arbeidsliv. De nære tingene er de viktigste for oss.

Hva er du opptatt av? Kom gjerne med dine innspill til meg.

Toten fortjener en god nettavis som favner det lokale nyhetsbildet, og det er vår oppgave å gi deg som leser den journalistiske kvaliteten du fortjener.

Toten Idag skal være ei superlokal nettavis med gode historier, engasjement og glimt i øyet. Jeg gleder meg til å ta fatt på jobben – og jeg håper du vil stikke innom for en prat.

Talas!

Espen Amundrud Solhaug

Redaktør i Toten Idag

Kommentarer til denne saken